Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

 

Για να διαβάζετε αυτό το κείμενο έχετε λάβει στα χέρια σας ένα ή περισσότερα φυλαχτά. Κάνατε το πρώτο βήμα ώστε να αλλάξετε την ζωή σας αντιμετωπίζοντας προβλήματα τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων ίσος σας έκαναν συχνά να αναρωτηθείτε «μα είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό;». Σε λίγο διάστημα θα απορείτε πως είναι δυνατόν να εξαλείφονται προβλήματα τα οποία πριν φαινόντουσαν άλυτα.

Τα φυλακτά τα οποία έχετε στο χέρι σας δεν φτιαχτήκανε για να τα βλέπετε και να τα θαυμάζετε για την ομορφιά τους, αλλά για να σας προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους. Η χάραξη επάνω σε φυσικά ορυκτά είναι πολύπλοκη και πάρα πολύ δύσκολη λόγο της σκληρότητας των ορυκτών, για τον λόγο αυτό σε κάποια σημεία ίσος να είναι εντονότερη η χάραξη και σε κάποια άλλα λιγότερο έντονη. Αυτό έχει να κάνει και με την μοριακή συνοχή των διαφόρων σημείων των κρυστάλλων. Η ουσία και το ζητούμενο είναι ότι τα σύμβολα έχουν χαραχτεί επάνω στους κρυστάλλους και έχουν γίνει ένα μαζί τους, προγραμματίζοντάς τους έτσι ώστε μαζί ενεργειακά νε εκπέμψουν πλέον όλη τους την δύναμη στον χώρο, το σώμα και την αύρα μας. Το επόμενο βήμα είναι και το σημαντικότερο, η σωστή ενεργοποίηση.

Θα πρέπει να αποβάλουμε το πιθανόν «σφίξιμο» το οποίο συνήθως παρουσιάζετε όταν πρέπει να κάνουμε κάτι για το οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι. Θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω ότι δεν σας είναι και τόσο «ξένη» μια τέτοια εμπειρία. Συνήθως ετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πριν πάμε στην εκκλησία, ανάβουμε με κατάνυξη το κερί μας, πιθανόν και να προσευχόμαστε νοητά στον ναό επιζητώντας την βοήθεια των ανωτέρων δυνάμεων για κάποιο μας πρόβλημα, ο ιερέας μας θυμιατίζει, πολλοί εξομολογούνται, λαμβάνουμε θεία κοινωνία κλπ κλπ. Όλα αυτά έχουν επίσης να κάνουν με κάτι μεταφυσικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι το έχουμε συνηθίσει πλέον από πολύ μικρή ηλικία και ότι στην εκκλησία την τελετή την κάνει ο ιερέας ενώ εδώ οι πρωταγωνιστές είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η πράξη της ενεργοποίησης θα πρέπει να αντιμετωπίζετε ως μια μικρή γιορτή, είναι η χαρά που θα πρέπει να έχουμε για τον λόγο ότι, από αυτή την στιγμή και πέρα καθαρίζουμε πολλά από τα σημεία της ύπαρξής μας τα οποία πιθανόν να είναι πηγή πολλών μας προβλημάτων. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι φέρνουμε στην ζωή μας έναν φίλο, έναν σύντροφο, ένα εργαλείο του οποίου η μόνη ενασχόλησή του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα είναι το πώς θα γίνει ευκολότερη και ευτυχισμένη η ζωή μας. Μπορούμε να οργανώσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εάν θέλουμε, η οποία μπορεί και να επιδράσει χαλαρωτικά όπως, να ανάψουμε αρωματικά κεριά, στικάκια, να κάψουμε αιθέρια έλαια κλπ. οτιδήποτε με το οποίο μπορεί να αισθανθούμε καλύτερα και πιο όμορφα.

Πριν προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση του φυλαχτού θα πρέπει να καθαρίσουμε ενεργειακά τον κρύσταλλό μας, στον οποίο χαραχτήκανε τα σύμβολα, το γιατί και την διαδικασία θα την βρείτε εδώ:

http://www.oryktokosmos.com/index/0-72 και επιλέγοντας την διαδικασία του καθαρισμού με το στοιχείο του νερού.

Για την παρακάτω σωστή ενεργοποίηση λοιπόν προτείνουμε να έχουμε αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας. Το καλύτερο είναι να την κάνουμε το Σαββατοκύριακο ή τις ημέρες που δεν πηγαίνουμε στην δουλειά. Είναι απαραίτητο να είμαστε σε καλή και ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Να είμαστε καθαροί, μπορούμε να κάνουμε ένα χαλαρωτικό ντους πριν την ενεργοποίηση και να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα και καθαρά ρούχα τα οποία δεν πρέπει να έχουν επάνω τους κουμπιά ή φερμουάρ ή οτιδήποτε το οποίο κλείνει ή κουμπώνει ένα ρούχο. Τα μαλλιά πρέπει να είναι ελεύθερα, χωρίς κοκαλάκια, λαστιχάκια κλπ. Αφαιρούμε όλα τα μπιζού και κοσμήματα από επάνω μας (όχι την βέρα ή πιθανόν τον σταυρό μας). Επιλέγουμε έναν χώρο και μια ώρα όπου σίγουρα κανείς δεν θα μας ενοχλήσει ή διακόψει, απομακρύνουμε ή κλείνουμε οποιαδήποτε συσκευή η οποία μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή όπως τηλέφωνο, τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ.

Διαβάζουμε από πριν το κείμενο όσες φορές είναι απαραίτητο, ώστε να μην χάσουμε τα λόγια μας κατά την ενεργοποίηση, όσο καλύτερα είμαστε εξοικειωμένοι με το κείμενο, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχουμε ώστε να μην χάσουμε τα λόγια μας. Προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να αποβάλουμε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη, άγχος, αμφιβολία κλπ. Όταν είμαστε έτοιμοι επιλέγουμε μια στάση σώματος που μας είναι οικία και άνετη, όρθιοι, καθισμένοι, οκλαδόν κλπ. (όχι ξαπλωμένοι).

Παίρνουμε το φυλαχτό στο αριστερό μας χέρι, το τοποθετούμε στην παλάμη μας, σαλιώνουμε τον δείκτη του δεξιού μας χεριού και ακουμπώντας τον στο κέντρο του φυλαχτού μας αρχίζουμε δεξιόστροφα και κυκλικά με αργό ρυθμό να τον περνάμε επάνω από τα σύμβολα, (δίνοντάς τους με αυτό τον τρόπο το DNA της ύπαρξής μας). Όταν τελειώσουμε, φέρνουμε την παλάμη μας κοντά στο στόμα μας (δεν είναι απαραίτητο να είναι τεντωμένα τα δάχτυλα) και έχοντας το κείμενο μπροστά μας αρχίζουμε να διαβάζουμε αργά/κανονικά και σταθερά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα κόμματα και τις τελείες, προφέροντας την ενεργοποίηση επάνω στο φυλαχτό από την μεριά των συμβόλων ώστε ή δόνηση του Λόγου μας να «λούζει» τα σύμβολα.

Με το που τελειώνουμε το κείμενο, τεντώνουμε την παλάμη και φέρνουμε το φυλαχτό μας κοντά στο στόμα μας και παίρνοντας 3 βαθιές αναπνοές, εκπνέουμε απαλά 3 φορές επάνω του, δίνοντάς του 3 φορές «πνοή ζωής». (Παίρνουμε την πρώτη ανάσα, εκπνέουμε πάνω του, μετά την δεύτερη ανάσα εκπνέουμε κλπ)

Το φυλαχτό μας είναι έτοιμο και έχει αρχίσει να λειτουργεί.

Τις πρώτες 3 ημέρες ανεξάρτητα του είδους του φυλακτού θα πρέπει να το έχουμε πάντα επάνω μας και την νύχτα κάτω από το μαξιλάρι μας (προσοχή μην το ξεχάσουμε το πρωί που θα ξυπνήσουμε). Για φυλαχτά προστασίας ή καθαρισμού θα πρέπει να τα έχουμε τουλάχιστον 9 ημέρες επάνω μας.

Τι μπορεί να αισθανόμαστε κατά την ενεργοποίηση και το πρώτο διάστημα.

Τα παρακάτω συμπτώματα δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν σε όλους κατά αυτόν τον τρόπο της παρακάτω περιγραφής, μπορεί επίσης να είναι πιο έντονα ή όμως λιγότερο έντονα ή και ανεπαίσθητα, αυτό έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση και την επιβάρυνση του κάθε ανθρώπου, όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί ταυτόχρονα.

Μπορεί κατά την ενεργοποίηση να αισθανθούμε μια ελαφριά ή συνεχόμενη δόνηση στο χέρι μας.

Μπορεί κατά την ενεργοποίηση να νοιώσουμε αλλαγή της θερμοκρασίας του φυλαχτού.

Μπορεί κατά την ενεργοποίηση να νοιώσουμε απαλές ηλεκτρικές κενώσεις στην παλάμη μας (τσιμπιματάκια).

Μπορεί τις πρώτες ημέρες να έχουμε νευρικές εξάρσεις, μελαγχολίες, κατάθλιψη, ακόμα και ανεξήγητα κλάματα, πόνους σε διάφορα σημεία του σώματος, πονοκεφάλους, ακόμα ίσος και πυρετό, κλπ. Αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στον καθαρισμό όλων των αρνητικών στοιχείων τα οποία κουβαλάμε ίσως και για πολλά χρόνια επάνω μας. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για αστρικές οντότητες οι οποίες έχουν «βολευτεί» και αντιδρούν στην απομάκρυνση ή την καταστροφή τους ή μπλοκαρίσματα τα οποία προέρχονται από το γενεαλογικό μας δέντρο. Όσο πιο επιβαρυμένοι είμαστε και όσο πιο πολλά χρόνια είμαστε «μολυσμένοι» τόσο πιο έντονα μπορεί να είναι τα συμπτώματα.

Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι κατά τις πρώτες νύχτες μπορεί να έχουμε συχνά όνειρα τα οποία να μας φανερώνουν, τι έχει καθαριστεί, ποιος ασχολήθηκε κακόβουλα με εμάς, ή γενικά διάφορες καταστάσεις από το παρελθόν, το παρών ή το μέλλον. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε με το ξύπνημα το νόημα των όσων έχουμε δει.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ S338

«Απελευθέρωση»

Κηρύσσω αυτή την στιγμή εγώ η Παρασκευή,

την έναρξη των εργασιών αυτού του φυλαχτού,

το οποίο καθαρίζει, εξαγνίζει και απελευθερώνει,

το μυαλό μου, το πνεύμα μου, την ψυχή μου, την αύρα και το σώμα μου,

από αρνητική επιρροή του γενεαλογικού μου δέντρου.

Διαλύει μια και δια παντός μαύρες αστρικές οντότητες,

ανώτερες κακόβουλες αστρικές δυνάμεις, πνεύματα δαιμόνων ή νεκρών.

 

Καταστρέφει οποιαδήποτε ενεργειακά μπλοκαρίσματα,

ενεργειακές κλειδαριές, ενεργειακά βαμπίρ,

καθαρίζοντας όλα τα καρμικά μπλοκαρίσματα.

Καταστρέφει όλες τις επιθέσεις από ανθρώπους, άντρες ή γυναίκες,

από επαγγελματίες μάγους και τους συνεργάτες τους,

με πληρωμένες ή όχι εργασίες.

 

Καταστρέφει αρνητικές επιρροές, προγραμματισμούς και υποπρογράμματα,

τα οποία δημιουργήθηκαν με εργασίες οπουδήποτε, από οτιδήποτε,

από οποιονδήποτε και οποτεδήποτε, με ξόρκι ή μαγική πράξη,

με λόγια, με ψίθυρο, με διάβασμα, με δέσιμο, με βότανα,

με φλόγα ή κερί, με στάχτη, με τρίχες, με λιβάνι ή κλειδαριές.

Εργασίες για τις οποίες γνωρίζω ή δεν γνωρίζω,

τις οποίες μου φέρανε, μου αφήσανε, μου στείλανε ή μου πετάξανε.

 

Καταστρέφει ενέργειες και πράξεις που έχουνε σκοπό να με πλήξουν

και οι οποίες δημιουργήθηκαν, με φωτογραφία μου,

με προσωπικά μου αντικείμενα, με κούκλες και ομοιώματά μου,

σε κλειστούς χώρους ή στην φύση, σε νεκροταφείο ή εκκλησία,

με πληρωμένες ή όχι εργασίες, για χωρισμό, για ασθένειες,

για ψυχρότητα συναισθημάτων ή για θάνατο.

 

Καταστρέφει οποιεσδήποτε εργασίες με τις οποίες μου κλέψανε,

τύχη, υγεία, ευμάρεια, οικογενειακή ευτυχία,

επαγγελματική πρόοδο, οικονομική επιτυχία και αφθονία.

Εργασίες για τις οποίες γνωρίζω ή δεν γνωρίζω,

  • οποίες μου φέρανε, μου αφήσανε, μου στείλανε ή μου πετάξανε.

 

Δίνω τώρα ζωή στο φυλαχτό μου,

με την ανάσα και πνοή μου,

ώστε να είναι από αυτή την στιγμή, και μόνο για εμένα,

ο δάσκαλος, ο φύλακας και ο βοηθός μου.

Έτσι θέλω και έτσι γίνεται.

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  May 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2019   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809