Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Και σε αυτό το κείμενο θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες με όσο πιο απλά λόγια γίνετε χωρίς εξειδικευμένους όρους ώστε όλοι να μπορέσουν να το καταλάβουν.

Η αύρα είναι πολύ ευάλωτη σε οποιεσδήποτε εξωτερικές επιρροές, διότι και μόνο με λόγια μπορεί κανείς να επέμβει στο ενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου και να προκαλέσει σοβαρή βλάβη.

  • Τι είναι όμως μια ενεργειακή επίθεση;
  • Ποιος επιτίθεται στο ενεργειακό μας πεδίο;
  • Με ποιόν τρόπο και κυρίως για ποιο σκοπό γίνεται μια ενεργειακή επίθεση;

 

 

Όπως έχουμε ήδη πει η αύρα μας είναι πολύ ευάλωτη και αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τον τρόπο με τον οποίο ζούμε σήμερα, κυρίως εμείς που ζούμε σε μεγαλουπόλεις. Ο ξέφρενος ρυθμός της καθημερινότητας, το άγχος, η κατάθλιψη, τα οικονομικά προβλήματα τα οποία «χαρίζουν» αμέτρητους εφιάλτες, η κακή διατροφή, η απομάκρυνση από την φύση, είναι λίγοι μόνο λόγοι οι οποίοι μας κάνουν πολύ πολύ ευάλωτους. Υπάρχουν κυρίως 3 τύποι αρνητικών ενεργειακών επιθέσεων.

Επίθεση σκοτεινών παρασιτικών οντοτήτων από το πνευματικό και αστρικό πεδίο

Επίθεση η οποία οφείλετε σε κακόβουλες πράξεις και μαγεία.

Μη αμελητέα η ίδια η δική μας αρνητικότητα

 

Επίθεση σκοτεινών παρασιτικών οντοτήτων από το πνευματικό και αστρικό πεδίο

 

 

Ας θυμηθούμε λίγο πως ζούσαν οι άνθρωποι 100 χρόνια πριν. Δεν υπήρχε η σημερινή πολυτέλεια και οι άπειρες τεχνολογικές ευκολίες, ξεκινώντας από τα πιο βασικά όπως τις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος, τον ηλεκτρισμό, τις εύκολες σήμερα μετακινήσεις μας. Όσο απλά και αυτονόητα είναι όλα αυτά για εμάς τώρα για τότε ήταν πολυτέλεια. Αλλά… πόσο πιο ευτυχισμένοι ήσαν τότε οι άνθρωποι παρόλο τις κακουχίες τους. Κάθε γειτονιά με την παραμικρή αφορμή μετατρεπόταν σε χώρο γλεντιού, χαράς και ευτυχίας, από τους μικρότερους έως τους γεροντότερους. Η βοήθεια και η συμπαράσταση ήταν αυτονόητη καθώς και ο πόνος και η πίκρα αντιμετωπίζονταν από όλους μαζί ώστε πολύ ευκολότερα να απαλύνονταν κάθε πρόβλημα το οποίο από ατομικό γινόταν συνολικό και ξεπερνιόταν πολύ ευκολότερα από ότι σήμερα. Πόσοι από εμάς θυμούνται τον παππού η την γιαγιά τους να επισκέπτονται ψυχολόγους;

Ας έρθουμε λοιπόν και στο σήμερα. Άνθρωποι κλεισμένοι στα καβούκια τους, μαντρωμένοι στα διαμερίσματά τους, κάθε οικογένεια με τον κάθε λογής πόνο μόνη, να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στον φρενήρη ρυθμό της καθημερινότητας, άγχος, στρες, κατάθλιψη, μελαγχολία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας μας κοινωνίας. Είμαστε η απόλυτη «τροφή» όλων των σκοτεινών παρασιτικών ειδών τα οποία εμείς οι ίδιοι τραβάμε από το αστρικό πεδίο σαν μαγνήτες. Όσο πιο δυστυχισμένοι είμαστε τόσο πιο «δελεαστικά ενεργειακά γεύματα» γινόμαστε χωρίς να το γνωρίζουμε. Όσο πιο πολλά παράσιτα προσελκύουμε στην αύρα μας τόσο μεγαλώνουν τα προβλήματά μας ώστε να παράγουμε ακόμη περισσότερη αρνητική ενέργεια από την οποία και τρέφονται. Όσο περισσότερο εγκαθίστανται και διατρυπούν το ενεργειακό μας πεδίο τόσο ασθενούν τα τσάκρα μας με αποτέλεσμα να ασθενεί το σώμα, το πνεύμα, η διάθεση παράγοντας ακόμα πιο πολύ αρνητικότητα, θλίψη και πόνο.

 

Επίθεση η οποία οφείλετε σε κακόβουλες πράξεις και μαγεία.

 

 

Σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζουμε ενεργειακές κακόβουλες επιθέσεις από ανθρώπινη δραστηριότητα, φτάνει ένα απλό «μάτιασμα» ώστε να αλλάξει η διάθεσή μας, να έχουμε πονοκέφαλο ο οποίος δεν περνά εύκολα ή καθόλου με παυσίπονα, ελαφρά έως ισχυρή ζαλάδα, τάσεις εμετού κλπ. Εάν με ένα απλό μάτι μπορούμε να έχουμε τέτοια συμπτώματα μπορούμε να φανταστούμε τι συμπτώματα μας περιμένουν με μια συγκεκριμένη κακόβουλη ενέργεια από κάποιον ο οποίος ασχολείται ή ακόμα χειρότερα όταν αυτή έχει παραγγελθεί σε κάποιον επαγγελματία του είδους. Σε αυτή την περίπτωση εάν έχουμε ένα άτομο στο οποίο συνήθως απευθυνόμαστε ώστε να μας «ξεματιάσει» μιας και θα αισθανόμαστε επίσης «ότι κάτι δεν πάει καλά» και αυτό προσπαθήσει να το βγάλει, τότε πολύ πιθανό αυτό το ίδιο το άτομο να αντιμετωπίσει ισχυρό πρόβλημα.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι εάν γίνει μια κακόβουλη τελετή εναντίων μας η ενέργεια, μας χτυπά και επιστρέφει ξανά στην πηγή ενισχύοντας την δύναμη του μύστη και αυτό επαναλαμβάνετε συνεχώς, κάθε πετυχημένη ενέργειά του ενισχύει την δύναμή του και κάθε δική μας αποτυχημένη προσπάθεια μας κάνει όλο και πιο ευάλωτους.

Ο μύστης έχει πρόβλημα όταν μια δική μας προσπάθεια άμυνας είναι επιτυχής, είτε μέσω ενός προσωπικού καθαρισμού, ενεργοποίηση μιας ισχυρής προστασίας, τοποθέτηση ισχυρού φυλακτού κλπ. Τότε η ενέργεια η οποία μας στέλνει αποκρούετε «σπάζει» και κάθε σπασμένο κομμάτι επιστρέφει πίσω με πολλαπλάσια δύναμη, αυτό θα έχει ως συνέπεια, εάν έχει περισσότερες από μια ισχυρές προσωπικές προστασίες να την αποκρούσουν ναι μεν αλλά πιθανότατα να εξουδετερωθούν και να χρειαστεί νέες ή εάν έχει μόνο μια ή δεν είναι τόσο ισχυρές να αντιμετωπίσει ο ίδιος πλέον την ίδια την δική του δύναμη αλλά σε πολλαπλάσια επιστρεφόμενη ενέργεια την οποία δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και θα του προξενήσει πολλαπλή ζημιά την οποία εάν δεν καθαρίσει σύντομα ή δεν μπορέσει να καθαρίσει μπορεί να στοιχίσει και την ίδια του την ζωή. Η πράξη αυτή της «επιστροφής» ονομάζετε «ο νόμος των τριών». Πολλοί πιστεύουν, (ιδιαίτερα και νέοι μύστες), ότι λόγο του ονόματος η δύναμη της επιστροφή είναι «δύναμη ενέργειας πολλαπλασιαζόμενη επί τρία» αλλά είναι λάθος, η επιστροφή είναι πολλαπλάσια.

Επίσης το ευκολότερο πράγμα που μπορούν να κάνουν όσοι ασχολούνται με απόκρυφες Τέχνες είναι να μας «κάνουν δώρο» μαύρες αστρικές οντότητες ώστε να αρχίσουν την καταστροφική τους δραστηριότητα.

 

Η δική μας αρνητικότητα

 

 

Ο άνθρωπος έχει απίστευτες ικανότητες, από τις οποίες οι περισσότεροι δεν έχουμε ιδέα και δεν μπορούμε και να διανοηθούμε. Ο νους μας είναι μια τεράστια ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια, ουσιαστικά εάν μπορούσαμε να την «εκμεταλλευτούμε» στο 100% δεν θα υπήρχε κάτι το οποίο δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε και ιδιαίτερα εδώ στον υλικό μας κόσμο. Την δύναμη την οποία έχουν πολλοί άνθρωποι όπως αυξημένη διαίσθηση, μαντικές ικανότητες, τηλεκίνηση, τηλεπάθεια κλπ. την έχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, είναι χάρισμα με το οποίο όλοι μας γεννηθήκαμε. Απλά δεν έχουμε όλοι επικεντρωθεί στο να «γνωρίσουμε» τον ίδιο μας τον εαυτό και τις δυνάμεις τις οποίες έχουμε αφενός και αφετέρου ο τρόπος ζωής μας είναι τέτοιος ο οποίος μας κρατά σε μια κατάσταση νάρκωσης σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχει χρόνος όχι να ανακαλύψουμε τα χαρίσματά μας αλλά ούτε να εκπληρώσουμε τις απαραίτητες υποχρεώσεις μας, αλλά και όταν έχουμε χρόνο τον αφιερώνουμε οι περισσότεροι στην τηλεόραση το λεγόμενο (και σωστά) «χαζοκούτι», το οποίο συμβάλει τα μέγιστα ώστε να «αποβλακωνόμαστε» ακόμη περισσότερο. Μέσα όμως από αυτόν τον τρόπο ζωής κάνουμε καθημερινά όλο και περισσότερες αρνητικές σκέψεις, κάθε σκέψη σημαίνει και εκπομπή/αποστολή ενεργειακού σήματος, το οποίο μας περιβάλει ξανά και ξανά και κάθε νέα αρνητική σκέψη ενισχύει την προηγούμενη ώστε στο τέλος ο ίδιος μας ο εαυτός αρχίζει να ροκανίζει το ενεργειακό μας πεδίο, τα τσάκρα μας και φυσικά να προσελκύει μεγάλο αριθμό μαύρων αστρικών οντοτήτων οι οποίες κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809