Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Η λεγόμενη ενεργοποίηση οποιουδήποτε φυλακτού είναι απαραίτητη διότι εκδηλώνει την επιθυμία και την βούλησή μας ώστε να αρχίζουν οι φόρμουλες να λειτουργούν για τον στόχο και το αποτέλεσμα για το οποίο έχουν δημιουργηθεί. Σε κάθε ενεργοποίηση υπάρχει χώρος στο κείμενο στον οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί εάν το επιθυμεί να συμπεριλαμβάνει προσωπικές καταστάσεις και προβλήματα τα οποία επιβαρύνουν την ζωή του και στοχευμένα επιθυμεί να τα διορθώσει ή να τα απομακρύνει. Με την πράξη της ενεργοποίησης ουσιαστικά δίνουμε την εντολή έναρξης μιας εργασίας την οποία με δική μας θέληση επιζητούμε.

Τα σύμβολα τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε κάθε φόρμουλα λειτουργούν σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο στο οποίο δεν εξετάζετε η έννοια του καλού ή του κακού με ανθρώπινα δεδομένα. Αναφέραμε σε κάποιο προηγούμενο κείμενο ότι υπάρχουν και φόρμουλες με τις οποίες μετά από κατάλληλη ενεργοποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κακόβουλες εργασίες, η έννοια της κακόβουλης πράξης δεν εξετάζετε σε αυτό το επίπεδο με την δική μας ανθρώπινη αντιμετώπιση. Αυτό συμβαίνει μόνο στο ανώτερο επίπεδο του κάρματος κάθε ανθρώπου όπου η κάθε του πράξη το επιβαρύνει ή το εξαγνίζει και ανάλογα τις γενικής μας συμπεριφοράς και του χαρακτήρα μας παίρνουμε ουσιαστικά αυτό το οποίο και αξίζουνε οι πράξεις μας. Κάθε μας ενέργεια, κάθε λόγος, κάθε πράξη στέλνει δονήσεις οι οποίες καταγράφονται και είναι αδύνατο να τις παρακάμψουμε. Το εάν κάποιος πχ. έχει διαπράξει έναν φόνο, η ανθρώπινη τιμωρία ωχριά μπροστά στο τίμημα το οποίο θα πρέπει να αποδώσει σε επίπεδο κάρματος.

Η ανθρώπινη δικαιοσύνη μπορεί να παραπλανηθεί, να χαλιναγωγηθεί, να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες επικρατούν σε κάθε χώρα πχ., η απονομή τις δικαιοσύνης στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο του κάρματος είναι πραγματικά «τυφλή» και είναι αδύνατο να λαθέψει. Εάν θα θέλαμε να εντοπίσουμε κάποια «δυσλειτουργία» ίσος και σε ανθρώπινο πάντα επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι το κάρμα μας δεν επιβαρύνει μόνο εμάς τους ίδιους, αλλά συνήθως επιβαρύνει τους απογόνους μας σε περισσότερες από μια γενεές. Εξού και το «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα». Εάν λοιπόν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε έχουν ως αφετηρία κάποια πληρωμή / τιμωρία από το επίπεδο του κάρματος είναι δυνατό να αμβλυνθούν ως έναν βαθμό από κάποιο φυλακτό το οποίο δεν εξετάζει το επίπεδο αυτό του κάρματος αλλά προσπαθεί να μας απαλλάξει από βάρη τα οποία καταγράφηκαν και αποδίδονται από αυτό. Τα φυλακτά είναι προσωπικοί «φρουροί» και όπως ο στρατιώτης δεν μπορεί να μην ακολουθήσει τις διαταγές των ανωτέρων του έτσι και οι φόρμουλες ακολουθούν τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη τους. Επιθυμίες καλόβουλες, προστασίας, καθαρισμού, ευμάρειας ή αντιστρόφως κακόβουλες και επιθετικές.

Το πόσο χρόνο θα πάρει ώστε να έχουμε απτά αποτελέσματα από τα φυλακτά μας έχει πάντα να κάνει από το μέγεθος και την πηγή προέλευσης του κάθε μας προβλήματος, το ευκολότερο πρόβλημα το οποίο μπορεί άμεσα και σε σύντομο σχετικά χρόνο να επιλυθεί είναι προβλήματα και καταστάσεις οι οποίες αφορούν αστρικές επιθέσεις ή ανθρώπινες κακόβουλες πράξεις εναντίον μας. Σε αυτό το επίπεδο ο καθαρισμός συχνά και ανάλογα την επιλογή μας λειτουργεί και τιμωρητικά προς το πρόσωπο το οποίο ευθύνεται και δημιούργησε τα όποια μας προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να μην θέλουν την τιμωρία του θήτη αλλά προτιμούν απλά τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του προβλήματος, θα πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι η «τιμωρία» σε αυτό το επίπεδο δεν έχει να κάνει με δική μας ανταπόδοση με την έννοια «μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» αλλά με το γεγονός ότι η φόρμουλα επιστρέφει απλά το «πακέτο» στον αποστολέα του, δεν πρόκειται για δική μας επίθεση η οποία επιβαρύνει το κάρμα μας, αλλά πρόκειται για πράξη άμυνας. Εάν ο αποστολέας συνεχόμενα δεν νιώθει την επιστροφή των πράξεών του επόμενο είναι ότι θα συνεχίσει να βλάπτει και άλλους ανθρώπους. Είναι ένας τρόπος ώστε να χτυπήσει «καμπανάκι» ότι εάν συνεχίσει μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Εάν όμως τα προβλήματα έχουν πηγή και αφετηρία από το επίπεδο του κάρματος, είτε από δικές μας λάθος επιλογές στο παρελθόν, είτε από το γενεαλογικό μας δέντρο τότε ο χρόνος που θα χρειαστεί ώστε να διορθωθεί η κατάσταση είναι σαφώς μεγαλύτερος, ανάλογα το πόσο μεγάλο είναι το τίμημα το οποίο μας χρεώθηκε ή μας κληρονομήθηκε. Σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις θα πρέπει η επιλογή να είναι μια φόρμουλα η οποία διενεργεί σε βάθος και σε πολλά επίπεδα έναν καρμικό καθαρισμό. Είναι όμως μια κατάσταση την οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Ως επίλογο λοιπόν για αυτό το κείμενο και θέλοντας να συνοψίσουμε είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ενεργοποίηση ενός φυλαχτού είναι η πράξη η οποία καθορίζει την έναρξη μιας ή περισσοτέρων ενεργειών καθώς επίσης μπορεί να προσδιοριστεί και η λήξη τους, ανάλογα την περίπτωση και το φυλαχτό. Ο Λόγος μας είναι λοιπόν το χάρισμα το οποίο έχουμε όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι και είναι αυτός ο οποίος θα πυροδοτήσει την έναρξη των όποιων εργασιών και εξελίξεων.

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809