Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΥΛΑΧΤΟ ΑΛΛΑ.. «ΦΟΒΑΜΑΙ»

 

Αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το κείμενο διότι είχαμε πολλά τηλεφωνήματα ερωτήσεων για τα φυλακτά και από αρκετούς μας φίλους είτε ειπώθηκε επί λέξη, είτε μας δόθηκε η αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο είδος «φόβου». Σε αυτό ίσος να είμαστε και εμείς υπεύθυνοι με τον τρόπο που παρουσιάσαμε ή καλύτερα που θέσαμε την όλη φιλοσοφία των σφραγίδων /φυλακτών. Βέβαια από την μια όψη μας δείχνει αυτή η αντίδραση ότι η παρουσίαση ήταν και είναι σωστή, με την έννοια ότι αυτός που θα αποφασίσει τελικά να κατέχει ένα τέτοιο φυλαχτό, έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι ή διακοσμητικό σύμβολο ή κόσμημα, αλλά θα αποκτήσει ένα πραγματικό εργαλείο. Από την άλλη βέβαια υπάρχει αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα, ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο δεν μας είναι οικείο, κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε και πιθανόν να έχουμε την αίσθηση ότι αντικρούετε με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις ή ότι μπορεί να υποκρύπτει κάποιο είδος κινδύνου, για εμάς ή τους γύρω μας. Οπότε θεωρούμε σωστό να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις, ώστε να απαντήσουμε εκ των προτέρων σε κάποια πιθανά ερωτήματα.

Μας έγιναν ερωτήσεις για τις Αγγελικές σφραγίδες, σαφώς και θα μπορούσαμε και αυτές να τις κατασκευάσουμε και να τις διαθέσουμε, αλλά δεν τις συμπεριλάβαμε για τον απλό λόγο ότι σε όλα τα φυλαχτά, το μεγάλο μυστικό είναι η κατάλληλη και σωστή ενεργοποίηση. Είναι δηλαδή «ο λόγος» που θα εκφέρουμε. Το πόσο σημαντικό είναι το διακρίνουμε ακόμα και από την ίδια μας την θρησκεία.

Η γνώση για την δύναμη του λόγου μας έχει δοθεί:

  • Γένεσις 1,3 - καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς. ΕΙΠΕ, δεν το σκέφτηκε και σε συνδυασμό με:

 

 

  • Γενεσις 1,26 - καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν.

 

Μας δόθηκαν λοιπόν όλες οι δυνάμεις συμπεριλαμβανομένων και του "Λόγου" κάτι που εμείς ξεχάσαμε στα χρόνια της ψηφιακής εποχής.

Επίσης ακόμα ένα παράδειγμα είναι το «ζήτα και θα λάβεις»

Και ακόμη, είναι γνωστό ότι μας δόθηκε το θείο δώρο της ελεύθερης βούλησης, και καμιά μα καμιά δύναμη ούτε οι ίδιοι οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι ή οι Άγιοι δεν μπορούν να επέμβουν στην ζωή μας, εάν δεν τους το ζητήσουμε.

Σε αυτό είναι βασισμένη και η ενεργοποίηση, ζητούμε την βοήθεια για να την λάβουμε. Αλλά πως θα την ζητήσουμε; Πως θα πρέπει να απευθυνθούμε με τον σωστό τρόπο; Από αυτές τις δύο ερωτήσεις εξαρτάτε και η αποτελεσματικότητα και τις απαντήσεις μας τις δίνει μια σωστή ενεργοποίηση.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ως απλό παράδειγμα την Λειτουργία στην εκκλησία μας, όπου ο ιερέας την κάνει με κάποια συγκεκριμένη σειρά, η οποία μελετήθηκε πριν πολλά και για πολλά χρόνια και του δόθηκε έτσι γραμμένη και πρέπει απλά να την ακολουθήσει, δεν μπορεί ο κάθε ιερέας να κάνει και να λέει του κεφαλιού του, γιατί απλά όχι μόνο δεν είναι σωστό αλλά κυρίως δεν θα έχει το όποιο αποτέλεσμα επιδιώκει για το ποίμνιό του, που για αυτό ουσιαστικά γίνετε η Λειτουργία. Έτσι είναι και στην ενεργοποίηση, πχ. των Αγγελικών σφραγίδων, όπου όμως δεν υπάρχουν σαφής πληροφορίες οι οποίες να παραπέμπουν σε συγκεκριμένα παραδείγματα για την αποτελεσματικότητά τους και κατά επέκταση για την σωστή ενεργοποίησή τους η οποία θα μπορούσε σε μια τέτοια περίπτωση να έχει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την άλλη έχουμε τους Ρούνους, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως δεν είναι τίποτε άλλο από ένα αρχαίο αλφάβητο κάποιων λαών. Το πώς και γιατί έχουν αυτές τις ενεργειακές ιδιότητες και δυνάμεις, έχει μελετηθεί από πολλούς ανθρώπους, για πολλά χρόνια, σε πολλές χώρες και έχουν δοκιμαστεί για την αποτελεσματικότητά τους, από ακόμα πιο πολλούς ανθρώπους και σήμερα μπορούμε να γνωρίζουμε ότι μέσω μιας συγκεκριμένης χρήσης και τοποθέτησης σε συνδυασμό μιας συγκεκριμένης ενεργοποίησης έχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κάτι που δεν γνωρίζουμε επακριβώς για τις Αγγελικές σφραγίδες.

Επίσης όλοι μας όσοι έχουμε ασχοληθεί με αυτή την έρευνα, Έλληνες ή ξένοι, είμαστε σίγουροι ότι και το δικό μας αρχαίο ελληνικό αλφάβητο, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και η μητέρα όλων των γλωσσών, έχει και αυτό τις ίδιες, εάν όχι ανώτερες ενεργειακές δυνάμεις και το συμπέρασμα αυτό προκύπτει όχι έτσι απλά από πεποίθηση, αλλά διότι σε αρκετές αρχαϊκές σφραγίδες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια αλλά και δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την χώρα μας, εντοπίσαμε μέσα στην πολυπλοκότητά τους αρχαία ελληνικά γράμματα, όπως το Πι και το Λάμδα. Κανένας όμως δεν εξερεύνησε σε αυτό το επίπεδο το αρχαίο ελληνικό αλφάβητο, τις επιπτώσεις του, τα μυστικά του την πιθανή αποτελεσματικότητά του, όπως των Ρούνων και τελικά το μέγεθος αυτής της σίγουρης κρυφής του ενεργειακής δύναμης.

Υπήρξαν και φίλοι οι οποίοι αναφέρθηκαν σε κάποιο είδος «αμαρτίας» έναντι της χριστιανικής πίστης, εάν φορέσουν τέτοιου είδους φυλαχτό. Καταρχάς θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την θρησκεία μας από την σημερινή στάση και ηθική πολλών εκ των μελών της εκκλησίας μας. Έχουμε πολλές προσωπικές εμπειρίες από μοναχούς πχ. οι οποίοι πηγαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και από τα κινέζικα καταστήματα προμηθεύονται κομποσκοίνια και σταυρουδάκια τα οποία τα πωλούν μετά ως χειροποίητα και διαβασμένα!!! Οι πιστοί βέβαια που τελικά τα προμηθεύονται έχουν φυσικά την πίστη ότι έχουν πάρει κάτι το οποίο με θρησκευτική ευλάβεια κατασκευάστηκε, άρα είναι και αποτελεσματικό. Δεν θα το σχολιάσουμε περεταίρω.

Οπότε θα πρέπει να προσεγγίσουμε το θέμα μας από μια άλλη οπτική.

Έχει το καλό ενάντια του κακού θρησκεία; Ακόμα και για τους περισσότερο θρήσκους μπορεί να είναι «αμαρτία» η προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε πνευματικούς ή αστρικούς κινδύνους;

 

Ιδιαίτερα για τις αρχαϊκές αποκλειστικά σφραγίδες χωρίς τον συνδυασμό με τους Ρούνους, όταν ρωτήσαμε εάν γνωρίζουμε την προέλευσή τους, μας απαντήθηκε ότι δεν πρόκειται για γράμματα ή σύμβολα κάποιας αρχαίας γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε όπως οι Ρούνοι, ή τα αρχαία ελληνικά γράμματα, αλλά ότι δοθήκανε στην ανθρωπότητα από το αστρικό πεδίο, ειπώθηκε, ότι όπως υπάρχουν οι σκοτεινές δυνάμεις σε αυτό το επίπεδο έτσι υπάρχουν και οι φωτεινές δυνάμεις οι οποίες με αυτόν τον τρόπο μας έδωσαν ουσιαστικά «όπλα» ώστε να αντιμετωπίσουμε στο δικό του επίπεδο το κακό.

Θα αναρωτηθούμε εύλογα, «αστρικό πεδίο;» και ποιος μπορεί να πάει εκεί, να του δοθούν και να τις φέρει. Πριν 30-40 χρόνια βέβαια εάν αναφέραμε δημόσια κάτι τέτοιο ίσως θα μας ετοίμαζαν και με συνοπτικές διαδικασίες να μας κλείνανε σε κάποιο τρελάδικο, ευτυχώς όμως σήμερα γνωρίζουμε, ότι είναι εφικτό και για τον πιο απλό άνθρωπο, με την κατάλληλη προετοιμασία, να πραγματοποιήσει αυτό το λεγόμενο «αστρικό ταξίδι»,

 

 

αυτή όμως η δυνατότητα είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστή και ιδιαίτερα στην Ινδία.

 

 

Για ορισμένους από εμάς ίσως να φαίνεται εξωπραγματικό αλλά για πάρα πολλούς γκουρού είναι καθημερινό και συνηθισμένο φαινόμενο. Θα μπορούσαμε με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο να ανακαλύψουμε πράγματα και καταστάσεις για τις οποίες είτε έχουμε πλήρη άγνοια, γνωρίζουμε ελάχιστα ή κάπου κάτι έχουμε ακούσει, όπως τα «Ακασικά αρχεία» πχ.

 

 

Το εάν λοιπόν η προσπάθειά μας να υπερασπισθούμε την υλική, πνευματική, αιθερική ή αστρική μας ύπαρξη μπορεί να θεωρηθεί αμαρτία είναι καθαρά προσωπική πεποίθηση του κάθε ενός και σίγουρα δεν θέλουμε και δεν θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιον ότι δεν είναι. Για τον ίδιο όμως λόγο θα έπρεπε και η αγορά μιας μαύρης Τουρμαλίνης ή μαύρου Όνυχα πχ. να είναι επίσης… «αμαρτία».

Όσον αφορά το θέμα του κινδύνου. Το μαχαίρι στην κουζίνα είναι από τα πιο απαραίτητα εργαλεία για να παρασκευάσουμε τα γεύματά μας, μπορεί όμως και να μετατραπεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα όπλα. Το ίδιο και με την φωτιά και να καούμε ή το νερό και να πνιγούμε, όλα έχουν δυο όψεις, την καλή και την κακή. Το ίδιο μπορεί και να συμβεί με πολλές σφραγίδες, μπορεί πχ. κάποιος να κατασκευάσει ρουνική φόρμουλα, να την ενεργοποιήσει κατάλληλα και να την δώσει δώρο για παράδειγμα σε κάποιον για να του κάνει κακό, να την αφήσει στον χώρο του σε μια επίσκεψη, ή ακόμα να την τοποθετήσει απλά και μόνο στο οικόπεδό του. Ναι, είναι εφικτό, αλλά… θα πρέπει να επιλεγούν οι κατάλληλοι Ρούνοι, να συνδεθούν μεταξύ τους κατάλληλα και τέλος να ενεργοποιηθούν για κακόβουλο σκοπό κατάλληλα και για συγκεκριμένο άνθρωπο. Φυλαχτά τα οποία εμείς οι ίδιοι παίρνουμε και οι ίδιοι ενεργοποιούμε γνωρίζοντας από το περιεχόμενο για πιο λόγο την ενεργοποιούμε, δεν μπορεί να μας προκαλέσουν κανένα κακό αφενός και αφετέρου ο συνδυασμός τους και η τοποθέτησή τους η οποία δεν είναι για να προκαλέσουν κακό αλλά για να το εμποδίσουν, εκ των πραγμάτων αλλά και εκ της φύσης τους δεν μπορούν να κάνουν κακό.

Πολύ ιδιαίτερες επάνω σε αυτό είναι οι σφραγίδες με αποκλειστικά η μεικτά αρχαϊκά σύμβολα οι οποίες ακόμα και με κάποιο είδους ενεργοποίησης δεν μπορούν να επιφέρουν για κανέναν λόγο κακόβουλο αποτέλεσμα εναντίον κανενός ανθρώπου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα ενημερωτικά, το πρώτο στατιστικά ζήτημα για το οποίο ο περισσότερος κόσμος τρέχει στους επαγγελματίες είναι τα ερωτικά. Τα φυλακτά ή πράξεις επί πληρωμής από τις οποίες το ζητούμενο είναι η λεγόμενη «επαναφορά», για όσους δεν γνωρίζουν την ορολογία της λέξης είναι αυτή η πράξη με την οποία κάποιος/κάποια θέλει να επαναφέρει πίσω κάποιον ερωτικό κυρίως σύντροφο με τον οποίο έχει χωρίσει. Φυσικά και για αυτό υπάρχουν σφραγίδες, αλλά δεν πρόκειται να θέσουμε τέτοιου είδος φυλαχτά προς πώληση, γιατί η επαναφορά κάποιου ατόμου, με ψυχικό εξαναγκασμό, με ψυχική βία χωρίς ελεύθερη βούληση, θα μας φέρει έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο πίσω που καμία σχέση δεν θα έχει με αυτόν που είχαμε γνωρίσει και αγαπήσει. (σύντομα θα αναφερθούμε εκτενέστατα σε αυτό το θέμα). Οι περισσότερες βέβαια προσπάθειες από τους επαγγελματίες εδώ στην Ελλάδα και ευτυχώς, δεν έχουν αποτέλεσμα ή είναι πολύ πολύ προσωρινής διάρκειας, αν και η αμοιβές είναι εξωπραγματικές, σε μια πραγματικά δυνατή περίπτωση όμως το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για όλες τις πλευρές.

Αντιθέτως εμείς έχουμε επιλέξει φυλαχτά τα οποία λειτουργούν όπως ο Ροζ χαλαζίας, άλλωστε θα είναι το κατάλληλο ορυκτό στο οποίο θα κατασκευαστούν, αλλά με πολύ περισσότερη ενεργειακή δύναμη. Δηλαδή, προσπαθούν να προσελκύσουν τον κατάλληλο για εμάς σύντροφο, με μεθόδους όπως να βρεθούμε την κατάλληλη ώρα στο κατάλληλο σημείο, να αφυπνιστεί κάποιος πιθανός σύντροφος που δεν μας προσέχει ώστε να μας προσέξει, να συμβούν γενικώς τυχαία γεγονότα ώστε να δημιουργηθεί μια υγιή ερωτική σύνδεση. Σε καμιά περίπτωση με ψυχική ή πνευματική βία.

Ως επίλογο θα ήθελα να προσθέσω ότι για όποιες ακόμα απορίες υπάρχουν για αυτά τα φυλαχτά μην διστάσετε να αποστείλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλέφωνο ώστε να μπορέσετε να πάρετε απαντήσεις.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ: ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ     

 

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809