Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


 

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

 

 

Η λέξη «Κάρμα» προέρχεται από την σανσκριτική ορολογία. Αναφέρεται για πρώτη φορά στην «Μαχαμπχαράτα», ένα πνευματικό έργο περίπου πέντε χιλιάδων χρόνων. Σημαίνει «υλοποιημένη πράξη». Ύλη θεωρείται και ο λόγος και οι σκέψεις. Είναι «ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος». Η δράση που υλοποιούμε και προκαλεί αντιληπτά σε μας γεγονότα. Όταν δρούμε, με οποιοδήποτε τρόπο, και εισπράττουμε μια συγκεκριμένη αντίδραση.

Στην «Μαχαμπχαράτα» αναφέρεται ότι μέσα από την πορεία της τωρινής ζωής μας, αλλά και των προηγούμενων και επόμενων ενσαρκώσεών μας, οφείλουμε να εξελιχθούμε, αξιοποιώντας τα «μαθήματα» που παίρνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας και να γίνουμε σταδιακά συνειδητοί. Να γίνουμε, δηλαδή, ολοκληρωμένα όντα. Ολοκληρωμένο θεωρείται το ον που τα τρία σώματά του, το υλικό, το ψυχικό και το πνευματικό, βρίσκονται σε Αρμονία.

Η κάθε ζωή, σαν άξονας εξέλιξης, έχει μια συγκεκριμένη πορεία με εκατοντάδες παραμέτρους μαθημάτων. Η ολοκλήρωση του κύκλου είναι το να μπορέσουμε να πάρουμε το μάθημα που μας δίνει η παρούσα ενσάρκωση και να προσθέσουμε ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα της ολοκλήρωσής μας.

Στην προσπάθεια της εξέλιξης δεν είμαστε και τόσο μόνοι, όσο κατά περιόδους αισθανόμαστε. Αντιθέτως, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης, κινητοποιούνται πολλοί μηχανισμοί και «πρόσωπα», με σκοπό να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε. Αν για παράδειγμα, έχουμε τώρα σαν βασικό μάθημα την Αγάπη (Βόρειος Δεσμός στους Ιχθύες), η πορεία μας προς τα εκεί θα περάσει από πολλά επιμέρους μαθήματα. Θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα από γεγονότα και καταστάσεις καρμικές στην ζωή μας, όπως την Αγάπη με όρους, την Αυταγάπη, το δίπολο μίσους - Αγάπης, την άρνηση των άλλων να μας αγαπούν, την Αγάπη για το σώμα, την Αγάπη για την ψυχή, το να αγαπάμε τους άλλους χωρίς να χάνουμε ή να «ξεπουλάμε» τον εαυτό μας, την Αγάπη σαν δυναμικό αίσθημα (π.χ. αγαπώ τον Κώστα που είναι αλκοολικός και δεν του δίνω κρασί) και τόσα άλλα μαθήματα, ώστε να φτάσω, όχι σε συναίσθημα, αλλά σε κατάσταση Αγάπης. Να είμαι, δηλαδή, εγώ η Αγάπη.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί για το Νόμο του Κάρμα. Παρόλο όμως που στο νου των περισσότερων ανθρώπων ο Νόμος του Κάρμα είναι άδικος, περίπλοκος και με ...ύπουλες προεκτάσεις, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ απλή διαδικασία.


Τι είναι όμως το Κάρμα;

Είναι μια διαδικασία όπου συνειδητά ή ασυνείδητα σπέρνουμε τους σπόρους του μέλλοντός μας όπου η ενέργεια από το ότι κάνουμε, ωφέλιμο ή βλαβερό για εμάς ή τους άλλους, θα επιστρέψει οπωσδήποτε πίσω μαζί με τους «τόκους». Όλη η λειτουργία αυτού του μηχανισμού είναι καθαρά ενεργειακή. Αυτό το οποίο μπορούν κάποιοι άνθρωποι ή δυνάμεις να κάνουν είναι με «έμμεσους» τρόπους να «μολύνουν» το Κάρμα μας ώστε να προχωρούμε άθελα ή θελημένα σε πράξεις με τις οποίες το επιβαρύνουμε και ως συνέπεια αυτού να αντιμετωπίζουμε πολλά μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Επίσης, ακριβώς επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση, έχουμε και τη δυνατότητα να φτιάξουμε ή να χαλάσουμε τη ζωή μας. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι θέλουν μια καλύτερη ζωή ή θέλουν μόνο το καλύτερο για τον εαυτό τους και τους άλλους, οι ίδιοι κάνουν πολλές φορές το αντίθετο. Ίσως επειδή θεωρούν επίσης ότι για κάποιον περίεργο λόγο, η φύση και η ενέργεια θα δουλέψουν γι' αυτούς χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάτι οι ίδιοι. Αφήνοντας όμως τη δουλειά της προσωπικής τους ευτυχίας σε άλλους ή στο Σύμπαν, υποβαθμίζουν τη δική τους συμμετοχή, θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα σε μια άνευ προσπάθειας ευτυχία και χαλαρώνουν. Αυτό είναι κάτι που μας έχει μάθει καλά η σύγχρονη κοινωνία.

Θα πρέπει πάντως να γνωρίζουμε, ότι η ενέργεια που στέλνουμε είτε με τις πράξεις, είτε με τα λόγια είτε με τις σκέψεις μας, είναι σίγουρο ότι επιστρέφει πάντα πίσω και μάλιστα με τους τόκους της, άλλοι λένε ακριβώς τριπλάσια και άλλοι όσες φορές χρειαστούν για να πάρουμε το μάθημά μας. Πολλοί το ονομάζουν Θεία τιμωρία, Θεία δικαιοσύνη κλπ. Το θέμα είναι πόσο προετοιμασμένοι θα είμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των δράσεών μας. Ακόμα και άτομα, που μέσα από την εργασία τους με την μαγεία έχουν μάθει να χρησιμοποιούν και να ελέγχουν την ενέργεια, και αντιλαμβάνονται εγκαίρως την επιστροφή της και την παρακάμπτουν, ξέρουν ότι θα ξαναεπιστρέψει ακόμα πιο δυνατή και ξέρουν επίσης ότι δεν μπορούν να την αποφεύγουν για πάντα. Για αυτό χρησιμοποιούν και ανανεώνουν συχνά διάφορες προστασίες, είτε με ιδιαίτερα τελετουργικά ή με διαφόρων τύπων φυλαχτά.

 

ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟ ΚΑΡΜΑ

 

 

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην ζωή μας είναι το λεγόμενο «πατρογονικό Κάρμα». Είναι μια ισχυρότατη παράμετρος που πολύ λίγοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει στην ζωή του κάθε ανθρώπου.

Ο καθένας από εμάς ενσαρκώνεται σε μια οικογένεια που έχει μια συγκεκριμένη ηθική πορεία, έχει δημιουργήσει θετικά ή αρνητικά γεγονότα στη πορεία της εξέλιξής της και έχει διαμορφώσει μια συγκεκριμένη Καρμική αλληλεπίδραση. Πέρα λοιπόν από το δικό μας, προσωπικό κάρμα, σίγουρα φέρουμε και το κάρμα της οικογένειάς μας.

Υπάρχουν δυο περιπτώσεις: ή γεννιόμαστε σε μια οικογένεια με παρόμοιο κάρμα με το δικό μας, ή υπάρχει μια Καρμική αλυσίδα στην οικογένεια που ταλαιπωρεί όλους του απογόνους, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να την σπάσει, απελευθερώνοντας τον εαυτό του, τα παιδιά του αλλά και όλη την οικογένειά του από το βάρος του «πατρογονικού κάρματος». Φόνοι, κλοπές, βεντέτες, κατάρες, διαχωρισμοί μεταξύ οικογενειών, γενοκτονίες, άσκηση βίας, λεηλασίες που διέπραξαν πρόγονοί μας, κάλλιστα επιβαρύνουν και εμάς δημιουργώντας μας τα λεγόμενα «Καρμικά χρέη».

Το οικογενειακό κάρμα, που σχηματίζεται από τις πράξεις πολλών γενεών προγόνων, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία της ζωής μέσα από ευχάριστες ή δυσάρεστες «εκπλήξεις». Ασθένειες, αποτυχίες, κακουχίες, επαγγελματικές ταλαιπωρίες, κλπ. μπορούν να αποφευχθούν αν καθαριστεί, επεξεργαστεί ή αντιμετωπιστεί το αρνητικό οικογενειακό κάρμα.

Το πατρογονικό κάρμα συμπεριλαμβάνει το σύνολο των περιστατικών και των ενεργειών που βιώνουν και κάνουν και έκαναν οι πρόγονοι, οι οποίοι, σύμφωνα με την καθολική αρχή «αιτίου - αποτελέσματος», επηρεάζουν τις ζωές διαδοχικών γενεών. Τις περισσότερες φορές, το ερώτημα του πώς να αναγνωρίζουμε το αρνητικό κάρμα του γένους μας έχει να κάνει με τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες τις οποίες αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και για τις οποίες έχουμε την αίσθηση ότι «κάτι δεν πάει καλά» και η μοίρα θέτει συνεχώς τους απογόνους σε δυσβάσταχτες πολλές φορές δοκιμασίες. Αυτές μπορεί να είναι όπως προαναφέραμε ασθένειες, αποτυχίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας, οικονομικές αποτυχίες, δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας, κάνουμε σχέση πάντα με λάθος συντρόφους, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε οικογένεια ή αποτυγχάνει σύντομα η προσπάθεια κλπ.

Η ομοιότητα των ανθρώπων με τους προγόνους τους είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Σε αυτό, τόσο οι εσωτεριστές όσο και οι επιστήμονες συμφωνούν. Αλλά η φύση του προκαθορισμού της ιδιοσυγκρασίας και του χαρακτήρα του ατόμου δεν είναι πλήρως γνωστή σε κανέναν. Οι σκέψεις, οι προσδοκίες, οι αποφάσεις, οι πράξεις και οι εμπειρίες των προγόνων παραμένουν στο υποσυνείδητο και κυριολεκτικά αποτυπώνονται στο αστρικό σώμα, μέσω του οποίου στο μέλλον κληρονομούνται. Έτσι σχηματίζεται το κάρμα του προγονικού δέντρου.

Η επίδραση του πατρογονικού Κάρματος είναι παρών στις παραδόσεις ακόμη και εκείνων των λαών των οποίων ο πολιτισμός δεν καθορίζει τον ορισμό του Κάρματος. Τα παιδιά θεωρούνται συχνά υπεύθυνα για τις πράξεις γονέων ή παλαιότερων συγγενών σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Για παράδειγμα στη Ρωσία οι νόμοι της οικογένειας και τα πνευματικά θεμέλια της οικογένειας ήταν ιεροί και η παραβίαση τους σταμάτησε ή τιμωρείτε. Θεωρήθηκε ότι η οικογενειακή κληρονομικότητα δημιούργησε και άλλαξε το κάρμα της οικογενειακής ζωής και μάλιστα προκαθορίζει την τύχη των οικογενειών.

 

Πατρογονικό κάρμα και ο αντίκτυπός του στην τύχη, στη ζωή και την υγεία μας.

 

Πρώτα απ 'όλα, το αρνητικό πατρογονικό κάρμα αντανακλάται στην κακή υγεία. Οι άνθρωποι, με μια καλή Καρμική "προίκα", έχουν ένα υγιές, ισχυρό, αξιόπιστο φυσικό σώμα. Ένα ευνοϊκό υπόβαθρο παρέχει επίσης ψυχική σταθερότητα. Η παρουσία κληρονομικών ή πανομοιότυπων για μια συγκεκριμένη γενιά ασθενειών είναι συχνά το αποτέλεσμα της απόκτησης από τους προγόνους του κακού αρνητικού κάρματος. Είναι επίσης πιθανό ότι ένα άτομο για το λόγο αυτό θα είναι «απενεργοποιημένο» ή διανοητικά καθυστερημένο.

Επιπλέον, αυτή η κληρονομικότητα επηρεάζει το υλικό στοιχείο της ζωής μας. Δεν μπορούμε να απολαύσουμε υλικά αγαθά και το αίσθημα της αφθονίας, καθώς θα αποτυγχάνουν όλες μας οι προσπάθειες. Είναι μια πραγματικότητα ότι με την κληρονομιά ενός αρνητικού και επιβαρυμένου προγονικού Κάρματος δεν θα κερδίζουμε εύκολα χρήματα παρά πάντα μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες μας. Τις περισσότερες φορές αγωνιζόμαστε πολύ σκληρά να επιτύχουμε μια στοιχειώδη ευημερία, αλλά συνεχώς αποτυγχάνουμε. Είναι γεγονός ότι το βαρύ οικογενειακό κάρμα απωθεί την επιτυχία και την ευτυχία.

Η κακή κληρονομικότητα αντλεί ζωτικότητα, δημιουργεί αναταραχή, συγκρούσεις, δυσκολίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το μηδέν. Οι άνθρωποι με αυτή τη "αποσκευή" συχνά χάνουν γρήγορα την ενέργεια που έχει αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια πχ. των διακοπών.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που πηγάζουν είτε από το προσωπικό είτε από το πατρογονικό μας Κάρμα δημιουργήθηκαν πολύ συγκεκριμένα φυλαχτά, τα οποία αφενός μεν μας βοηθούν και μας επηρεάζουν ώστε οι καθημερινές μας πράξεις να οδεύουν προς την σωστή κατεύθυνση και αφετέρου σπάζουν τον συνδετικό κρίκο του αρνητικού πατρογονικού Κάρματος. Σημαντική προϋπόθεση είναι να θέλουμε πραγματικά να επέμβουμε θετικά σε μια τέτοια εξέλιξη ώστε οι πράξεις της καθημερινότητάς μας να μην συγκρούονται με τις δράσεις των φυλακτών μας. Δεν μπορούμε να αναμένουμε απτό αποτέλεσμα όταν προσπαθούμε να γεμίσουμε το ποτήρι της ευτυχίας από την μια και από την άλλη να δημιουργούμε νέες τρύπες σε αυτό με τις συμπεριφορές μας με αποτέλεσμα να αδειάζει συνεχώς.

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΑΧΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809