Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


 

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 

Σε αυτό το κείμενο θα προσπαθήσουμε με όσο πιο απλή γλώσσα γίνεται να εξηγήσουμε από τι χρειαζόμαστε ουσιαστικά «προστασία».

Ενεργειακές επιθέσεις

Από τη αρχαιότητα έως σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φοβόντουσαν και φοβούνται την λεγόμενη «Μαύρη Μαγεία» ήταν και είναι όλοι «εκτός τόπου και χρόνου;», ή όλοι ήσαν και είναι "αγράμματοι" ή φαντασιόπληκτοι; Ή πραγματικά πίσω από αυτές τις λέξεις κρύβετε ένα πάρα πολύ μεγάλο μυστικό για το οποίο γίνονται άπειρες προσπάθειες από πολλά κέντρα σε όλο τον κόσμο να υποβαθμίζετε η να διακωμωδείτε ώστε η λεγόμενη «Τέχνη» να παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό για λίγους.

Πολλοί με το που ακούν την λέξη «προστασία», με την ενεργειακή της πάντα έννοια, δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνετε το 2017 να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν σε… κατάρες, μαγεία, αρνητικές ενεργειακές επιρροές κλπ. Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι πολλοί από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους, πιστεύουν στο λεγόμενο «μάτι». Αποδέχονται το «μάτιασμα» ή κατά την ορολογία της εκκλησίας την «βασκανία», η οποία μπορεί να προκύψει και εντελώς τυχαία από κάποιο ενεργειακά δυνατό άτομο, επίσης οι ίδιοι μπορεί (μια και πλησιάζει η περίοδος των εορτών) κάθε πρωτοχρονιά να αγοράζουν γούρια κάθε λογής ώστε να τους πάει καλά η νέα χρονιά και βέβαια να θεωρούν ότι όποιος κερδίσει το φλουρί στην βασιλόπιτα να θεωρείται ο τυχερός της χρονιάς, κλπ. κλπ., καταστάσεις οι οποίες λογικά δεν θα έπρεπε να πιστεύουν διότι έχουν να κάνουν με κάτι μεταφυσικό όπως είναι και το μάτιασμα. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν αποκλείουν το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν το χάρισμα ή την κατάρα, όπως το βλέπει κανείς, να μπορούν να κατευθύνουν πολύ συγκεκριμένα και συνειδητά αρνητική ή θετική ενέργεια προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αυτό το «παράδοξο» πιστεύουμε ότι συμβαίνει για τον λόγο ότι ενώ ακολουθούμε τις τάσεις της νέας μας ψηφιακής εποχής, ξεχνώντας ουσιαστικά τις ρίζες μας, κάπου βαθειά όμως στο υποσυνείδητό μας δεν έχουμε τελικά ξεπεράσει ή ακυρώσει τα ήθη, τα έθιμα, τα πιστεύω και τις όχι τυχαίες πρακτικές των παππούδων και γιαγιάδων μας, οι οποίοι μπορεί να ήταν σχετικά αγράμματοι αφενός αλλά αφετέρου ακολουθούσαν τις πρακτικές των δικών τους προγόνων χωρίς να τις σχολιάζουν ή να τις αμφισβητούν μεγαλώνοντας με αυτές.

Κατά περίεργο τρόπο παρόμοια η και διαφορετικά παραδοσιακά ήθη, έθιμα και πιστεύω, τα οποία κινούνται στα όρια του μεταφυσικού, υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη από αρχαιοτάτων χρόνων χωρίς όμως κατά τους προηγούμενους αιώνες να υπάρχει μια στοιχειώδη επικοινωνία μεταξύ των λαών της βόρειας και νότιας Αμερικής πχ. με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, πόσο μάλλον με τους ανθρώπους της μακρινής Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Όλοι όμως απανταχού αποδέχονται, τιμούν και συνεχίζουν έως και στις μέρες μας να ακολουθούν τα δικά τους ήθη και έθιμα ξεπερνώντας ίσως και κάποια όρια, για τους «λογικά σκεπτόμενους» .

Το μάτιασμα δεν είναι ουσιαστικά τίποτα παραπάνω από την ενέργεια την οποία «στέλνει» κάποιο άτομο συνειδητά ή ασυνείδητα, μέσα από κάποια ισχυρή συναισθηματική κατάσταση ή φόρτιση. Είτε είναι από θαυμασμό ή υπερβολική αγάπη ή βέβαια από μίσος, ζήλια, θυμό κλπ.

 

 

Σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν και άτομα τα οποία έχουν το χάρισμα με το οποίο συνειδητά πλέον μπορούν να ελέγχουν εν μέρει αυτή τους την ικανότητα να χειρίζονται κατά το δοκούν την αποστολή αυτής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας χρησιμοποιώντας την είτε για καλό είτε για κακό αποτέλεσμα.

Σε υψηλότερο επίπεδο βέβαια αυτή η ικανότητα ονομάζετε «μαγεία». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι όσοι το χρησιμοποιούν συνειδητά το κατατάσσουν ως Τέχνη, τις λεγόμενες «Απόκρυφες Τέχνες» και όχι απλά μαγεία. Ευτυχώς στην χώρα μας είναι πολύ λίγα τα άτομα τα οποία μπορούν να θεωρηθούν «ισχυρά» (και σίγουρα δεν είναι αυτά τα οποία διαφημίζονται ως «Μέντιουμ»), εν αντιθέσει με άλλες χώρες και ιδιαίτερα την Ρωσία, Ρουμανία, όλα τα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ και βέβαια τις αφρικανικές και μουσουλμανικές χώρες. Στα ταξίδια μας στην Ρωσία είδαμε απίστευτα πράγματα τα οποία εάν μας τα εξιστορούσε κάποιος, σε πολλές περιπτώσεις, θα τον περνούσαμε για τρελό. Εκεί γνωρίσαμε ουσιαστικά την πραγματική, την απίστευτη δύναμη την οποία κατέχουν κάποιοι άνθρωποι (οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων επιλέγουν να ζούνε σχετικά απομονωμένα) και που δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι υπάρχει εάν δεν το δει με τα ίδια του τα μάτια.

Αυτή λοιπόν η απίστευτη δύναμη δεν έχει να κάνει ούτε με ακριβούς «μαγικούς βωμούς», ούτε με χρωματιστά λαδωμένα κεράκια της αγοράς, ούτε με «μαγικά εργαλεία» προελεύσεως ως επί το πλείστων Κίνας, ή πολυδιαφημισμένες σκόνες βοτάνων με γελοία ονόματα, πόσο μάλλον με κατάλληλα φανταχτερά διακοσμημένα δωμάτια υποδοχής «πελατών» τα οποία πχ. αξιώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ για μια επαναφορά η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων και δεν πραγματοποιείτε τελικά.

 

 

Το πραγματικό λοιπόν αποτέλεσμα έχει να κάνει μόνο με την ενεργειακή δύναμη ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι παράλληλα με το χάρισμα αυτό και μετά από πολύχρονη μελέτη παλαιών εγγράφων ή βιβλίων ή παλαιών «Γριμορίων», είναι σε θέση πλέον να φθάνουν σε ένα υψηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης, οραματισμού και ισχυρής πίστης στην εκπλήρωση ενός επιθυμητού αποτελέσματος για κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Όσο πιο καθαρή είναι η εικόνα του αποτελέσματος στον οραματισμό του μύστη (από αυτό εξαρτάτε ουσιαστικά η επιτυχία ή όχι οποιασδήποτε μαγικής πράξης) τόσο μεγαλύτερη είναι και η αποτελεσματικότητα η οποία επιτυγχάνετε στο τελικό στάδιο με το «μέσο μεταφοράς» όλης αυτής της προσπάθειας το οποίο είναι η ηλεκτρομαγνητική παλλόμενη και δονούμενη ενέργεια που περικλείει όλο μας το σύμπαν και η οποία μπορεί να «χαλιναγωγηθεί» με αυτές τις κατάλληλες και περίπλοκες τεχνικές.

Στην Ρωσία γνωρίσαμε την δύναμη την οποία μπορούν να εκπέμψουν τα λεγόμενα φυλαχτά ή σφραγίδες, μέσα από την όχι τυχαία φαινομενικά για κάποιον αρχάριο πολυπλοκότητα, τον συνδυασμό, την τοποθέτηση και την σειρά διαφόρων «ιερών», για αυτούς συμβόλων, σχηματίζοντας με αυτά μοναδικές «φόρμουλες», οι οποίες μέσω κατάλληλων ενεργοποιήσεων εκπέμπουν δονήσεις και παλλόμενη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ώστε να εκπληρώνουν το αποτέλεσμα για το οποίο δημιουργήθηκαν.

Η ενεργειακή προστασία λοιπόν αφορά την αποτροπή τέτοιων κακόβουλων ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων, είτε πρόκειται για ένα απλό μάτιασμα είτε μια συνειδητά ισχυρή ή πιο αδύναμη κακόβουλη πράξη ανάλογα με το άτομο το οποίο την επιδιώκει.

 

​​

 

Το ίδιο αποτέλεσμα, «προστασία» δηλαδή, επιτυγχάνετε και με ορισμένους φυσικούς κρυστάλλους στους οποίους αποδίδετε αυτή η ιδιότητα, όπως η μαύρη Τουρμαλίνη, ο μαύρος Όνυχας, ο Ίασπις κλπ, η διαφορά μόνο είναι ότι η ενεργειακή δύναμη των ορυκτών κρυστάλλων μπορεί να αποσοβήσει εύκολα μια αποστολή αρνητικής ενέργειας χαμηλού επιπέδου όπως το «μάτι», ή απλές κακόβουλες ενέργειες, δεν είναι όμως σε θέση να αντιμετωπίσει από μόνη της πολύ ισχυρές κακόβουλες πράξεις και πρακτικές λόγο κυρίως του μικρού μεγέθους ενός μενταγιόν για το λαιμό και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντέξει το βάρος τέτοιου όγκου κρυστάλλου που είναι απαραίτητος ώστε να αντιμετωπιστεί κάποια ισχυρή επίθεση. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές τα μενταγιόν μας ραγίζουν ή σπάνε στον λαιμό χωρίς να έχουν δεχθεί καμία φυσική παρέμβαση όπως χτύπημα ή πέσιμο σε σκληρή επιφάνεια. Προσπαθούν να απορροφήσουν την επίθεση, δεν αντέχουν την ισχυρή πίεση και καταστρέφονται, «θυσιάζονται» ουσιαστικά προστατεύοντας τον ιδιοκτήτη τους.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ  Μαύρες αστρικές οντότητες και επιστήμη 

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809