Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: S338

Μορφή: Μενταγιόν

Το μέγεθός του είναι (+-) 3x3 εκατοστά διάμετρο.

Χαραγμένο επάνω σε κατάλληλο λίθο

Χρόνος κατασκευής: 5-10 εργάσιμες ημέρες

Απαραίτητα χρειάζεται το όνομα του και η ημερομηνία γέννησής του ιδιοκτήτη.

Τιμή: 85€

 

 

 

«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»

Η φόρμουλα «Απελευθέρωση» εκπληρώνει κατά γράμμα την έννοια αυτής της λέξης. Ίσως και να πρόκειται για το ισχυρότερο φυλακτό καθαρισμού και προστασίας. Αποτελείτε καθαρά μόνο από αρχαϊκά ιερογλυφικά σύμβολα.

Μας απελευθερώνει από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια, αποκόβει τα αίτια και τις αρνητικές επιρροές που προέρχονται από το γενεαλογικό μας δέντρο, διαλύει μια και δια παντός τις μαύρες αστρικές οντότητες καθώς επίσης και ανώτερες αστρικές δυνάμεις όπως πνεύματα δαιμόνων και νεκρών τα οποία προσκολλήθηκαν, στάλθηκαν ή παραγγέλθηκαν ώστε να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Η διαφορά με άλλα φυλακτά καθαρισμού και προστασίας είναι ότι δεν απομακρύνει ως συνήθως τις αρνητικές και σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες μπορεί να επιστρέφουν ξανά και ξανά και να αποκρούονται συνεχώς από τα φυλακτά μας, αλλά τις «εξαερώνει», καταστρέφει την ύπαρξή τους χωρίς να αφήσει υπολείμματα στο ενεργειακό μας πεδίο.

Αφαιρεί οποιαδήποτε ενεργειακά μπλοκαρίσματα, και καταστρέφει τις ενεργειακές κλειδαριές τις οποίες βάζουν έμπειροι επαγγελματίες ώστε να διαφυλάξουν τις αρνητικές τους εργασίες. Καταστρέφει και εξαερώνει οποιαδήποτε είδη ενεργειακών βαμπίρ, οντότητες οι οποίες τρέφονται αποκλειστικά από το ενεργειακό μας πεδίο με αποτέλεσμα να είμαστε συνεχόμενα σε μια κατάσταση κούρασης (σωματικής και πνευματικής), κατάθλιψης, λύπης, ατονίας, υπνηλίας και χωρίς ίχνος θέλησης για ζωή. Επίσης απομακρύνει τα ανθρώπινα ενεργειακά βαμπίρ, τα οποία θέλοντας ή μη απορροφούν επίσης ενέργεια από εμάς, με τα ίδια παραπάνω συμπτώματα. Άνθρωποι τέτοιου είδους μετά την πρώτη τους «εμπειρία» δίπλα μας θα νοιώθουν από πολύ άβολα έως πολύ άσχημα χωρίς να μπορούν να καταλάβουν την αιτία, απλά θα προσπαθούν να μην βρίσκονται πλέον στον περίγυρό μας.

Αποκόβει οποιαδήποτε Καρμικά μπλοκαρίσματα είτε οφείλονται σε εμάς τους ίδιους είτε προέρχονται από το γενεαλογικό μας δέντρο και ειδικά αυτά τα οποία προέρχονται από διάφορες μαγικές εργασίες ενάντια του Κάρματός μας και ιδιαίτερα εάν διεπράχθησαν σε νεκροταφείο.

Πολύ δημοφιλές είναι και οι εργασίες με το λεγόμενο «κλέψιμο» πχ. τύχης, οικονομικής ευμάρειας, υγείας κλπ. Καταστρέφει οποιεσδήποτε αρνητικές πράξεις αυτού του επιπέδου χωρίς όμως να στέλνει πίσω την λεγόμενη «πληρωμή» σε αυτούς που τις δημιούργησαν.

Με το πέρας του καθαρισμού έρχεται η ώρα της προστασίας για όσο διάστημα το φοράμε ή το έχουμε επάνω μας. Όλη η παραπάνω δραστηριότητα επικεντρώνεται πλέον στην σφαιρική προστασία του ενεργειακού μας πεδίου, από το οποίο δεν μπορεί να περάσει καμιά αρνητική ενεργειακή δύναμη, αστρική ή ανθρώπινη. Επίσης είναι εφικτό εάν αναφερθεί στην ενεργοποίηση να μάθουμε μέσω των ονείρων, τι καθαρισμός έγινε και από πού και από ποιόν προήλθαν τα προβλήματα.

Αυτό που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, και πρέπει να αναφερθεί, διαπίστωση η οποία έγινε και στην πράξη από εμάς τους ίδιους, είναι ότι κατά τις πρώτες ημέρες του καθαρισμού, θα αισθανόμαστε μια ανεξήγητη νευρικότητα, μπορεί να μας ενοχλεί και το παραμικρό χωρίς να το καταλαβαίνουμε εμείς αλλά σίγουρα ο περίγυρός μας, θα «τρωγόμαστε με τα ίδια μας τα ρούχα», όσο περισσότερα χρόνια «κουβαλάμε» αυτό το αρνητικό φορτίο στην ζωή μας, τόσο πιο έντονη θα είναι η νευρικότητα, η οποία βέβαια δεν θα φτάνει σε άκρα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζουμε όχι μόνο σελίδα αλλά βιβλίο στην ζωή μας, ουσιαστικά «ξαναγεννιόμαστε», απελευθερωνόμαστε.

 

Στο παρών φυλαχτό απαιτείται προκαταβολή 50% κατά την παραγγελία και εξόφληση αντικαταβολή με την παράδοση.

 

ΠΙΣΩ ΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ   -  ΠΙΣΩ ΦΥΛΑΚΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  July 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809