Ιερογλυφικά μυστικά

Συνδεδεμένοι

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ

 

 

Από την ημέρα που θα γεννηθούμε, κάθε άνθρωπος, έχει μια προδιαγραμμένη πορεία. Το γνωστό μας πεπρωμένο και ως γνωστό «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον», ή μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς;

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χρόνια ολόκληρα προσπαθούν για μια καλύτερη ζωή, διαθέτοντας γνώσεις, πολύ κόπο, πολύ χρόνο, ταλέντο αλλά… παραμένουν βαλτωμένοι, σαν κάποια αόρατη υπερφυσική δύναμη να ακυρώνει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία και συνήθως το ένα κακό φέρνει και το επόμενο, «ενός κακού μύρια έπονται» προβλήματα οικογενειακά, επαγγελματικά, υγείας, αισθηματικά κλπ κλπ.

Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ότι και να κάνουν, όπως και να το κάνουν, όπου και να το κάνουν όλα λειτουργούν στην εντέλεια και με απόλυτη επιτυχία, ή δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα;

 

 

Που μπορεί να οφείλονται αυτές οι διαφορές;

 

Με απλή και ορθολογιστική σκέψη δεν θα καταλήξουμε σε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά και για όσους δεν «πιστεύουν» σε αυτό το λεγόμενο πεπρωμένο ή ακόμα χειρότερα σε δυνάμεις υπεράνω ανθρωπίνων δυνατοτήτων οι οποίες έχουν την «δύναμη» να επεμβαίνουν αλλά ακόμα και να αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό αυτό το ίδιο μας το πεπρωμένο, δεν θα πάρουν ποτέ μια σωστή απάντηση. Οι δυσκολίες λοιπόν που προκύπτουν οφείλονται κυρίως σε 3 παράγοντες:

 

  1. Μαύρες αστρικές οντότητες, (βλέπε μαύρες αστρικές οντότητες και επιστήμη) προσκολλούνται στην αύρα μας είτε από κάποια κακόβουλη ανθρώπινη πράξη, είτε από δικές μας λάθος ενέργειες ή (το πιο συνηθισμένο) από συνανθρώπους μας σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

 

  1. Τις ανθρώπινες επεμβάσεις, με τις οποίες μπορούν μέσω αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων πολλοί άνθρωποι να μας «στέλνουν» μικρά ή μεγάλα εμπόδια και καταστάσεις οι οποίες μεταφράζονται από απλό «μάτιασμα» λόγο ζήλιας, φθόνου μίσους, ή και αγάπης, έως ισχυρότερες ενέργειες όπως οι κατάρες ή μέσω αποκρυφιστικών τελετών για φτώχια, χωρισμό ακόμα και θάνατο, από τις οποίες προσδοκούν προσωπικό όφελος από τις δικές μας δυσκολίες ή απλά ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τις αποτυχίες μας, ή το λεγόμενο «κλέψιμο» τύχης, επιτυχίας, ευημερίας κλπ. μέσω κάποιου επαγγελματία.

 

  1. Ο τρίτος λόγος είναι και ο πιο σύνθετος και ο δυσκολότερος να διορθωθεί. Είναι οι δυσκολίες και τα εμπόδια τα οποία πηγάζουν από το ίδιο το γενεαλογικό μας δέντρο. «Πληρωμές» για λάθη ή λάθος επιλογές ή πράξεις τις οποίες έκαναν πρόγονοί μας (γονείς, παππούδες, προπαππούδες κλπ) και πρέπει εμείς να «ξεπληρώσουμε». Τέτοιου είδους «πληρωμές» κληρονομούνται έως και σε 12 μεταγενέστερες γενεές. Το ρητό «αμαρτίες γονέων πληρώνουσι τέκνα» δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο.

 

Θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την όλη κατάσταση με ένα πολύ απλό παράδειγμα. Ξεκινούμε τον δρόμο μας (το ταξίδι της ζωής μας), στο διάβα μας συναντάμε διάφορα εμπόδια τα οποία κλείνουν τον δρόμο μας, τα οποία «ως δια μαγείας» εμφανίζονται από το πουθενά και τα οποία μεταφράζονται στην ζωή μας ως προβλήματα υγείας, αισθηματικά, οικονομικά κλπ. Οι επιλογές μας θα είναι, ή να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε τον δρόμο βγάζοντας τα εμπόδια ώστε να περάσουμε και να προχωρήσουμε, άρα για μεγάλο διάστημα μένουμε «στάσιμοι», τίποτα δεν προχωρά και αυτό επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά ώστε τελικά τελειώνει ο χρόνος μας εδώ χωρίς να έχουμε καταφέρει τίποτα ή ελάχιστα ή …. αλλάζουμε δρόμο, άρα αλλάξαμε την προδιαγραμμένη μας πορεία και αυτό ίσος να συμβαίνει αρκετές φορές στο διάβα μας, συναντώντας κατά κανόνα όλο και χειρότερα και δυσκολότερα εμπόδια.

 

 

Και στις 3 περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε ώστε να βγούμε σε κάποια «λεωφόρο επιτυχίας και ευτυχίας» εάν πρώτα δεν απαλλαγούμε από τα απανωτά εμπόδια. Οι επιτυχημένοι επαγγελματικά άνθρωποι λοιπόν, οι οποίοι τρέχουν σε «ανοιχτές λεωφόρους επιτυχίας», δεν έχουν στις περισσότερες των περιπτώσεων τίποτα παραπάνω από τους έντιμους, εργατικούς, εύστροφους «φουκαράδες» που παλεύουν με τα εμπόδια των δρόμων τους, το αντίθετο μάλιστα, ευνοούνται από τον παράγοντα της τύχης στα επαγγελματικά τους ο οποίος μπορεί και επιδρά απρόσκοπτα, αλλά… αντιμετωπίζουν ως επί το πλείστων άλλου είδους προβλήματα από αυτούς που έχουν κυρίως οικονομικά προβλήματα. Αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθηματικά, οικογενειακά, υγείας, προβλήματα με τα παιδιά τους, αλκοολισμό, ναρκωτικά, και απέραντη, απέραντη μοναξιά. Οπότε καταλήγουμε ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να ισχυριστούν σήμερα ότι είναι ευτυχισμένοι. Το αναφέρω αυτό διότι για κάποιον ο οποίος έχει απίστευτα οικονομικά προβλήματα πιστεύει ότι με το που θα λυθούν αυτά θα ανοίξει "η πόρτα του παραδείσου" δεν είναι όμως έτσι.

 

Εάν λοιπόν δεν στραφεί η προσοχή μας στον καθαρισμό μας (το λεγόμενο «άνοιγμα των δρόμων μας» από πολλούς) και το οποίο δεν θα πρέπει να επικεντρώνετε μόνο στα επαγγελματικά και οικονομικά μας, δεν θα μπορέσει καμία δύναμη στον κόσμο να αλλάξει την ροή των πραγμάτων στην ζωή μας όσο δυνατή και να είναι διότι αυτή μπορεί να θέλει να μας χαρίσει τύχη, επιτυχία και ευμάρεια αλλά δυστυχώς θα μας περιμένει στην άλλη μεριά των εμποδίων που εμείς δεν μπορούμε ή παλεύουμε να προσεγγίσουμε. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν λειτουργούν οι περισσότερες σφραγίδες ή οι λίθοι επιτυχίας ή οτιδήποτε ίσως δοκιμάσαμε στο επίπεδο αυτό.

 

Το μεγάλο μυστικό λοιπόν είναι ο καθαρισμός μας, ο δικός μας και του δέντρου μας (ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και για τον οποίο θα έχουμε σύντομα ξεχωριστό ενημερωτικό κείμενο), του σπιτιού και του εργασιακού μας χώρου και μόνο μετά θα πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα το οποίο θα είναι καταρχάς η προστασία μας πλέον, κυρίως στην υγεία ώστε να αποφύγουμε νέα εμπόδια και στο τέλος το εγχείρημα των φυλαχτών τύχης, χρημάτων, αγάπης κλπ ώστε να μπορούν να αποδώσουν χωρίς εμπόδια.

 

Το πώς θα γίνει βέβαια αυτός ο καθαρισμός είναι ένα θέμα. Δυστυχώς η σημερινές κοινωνίες σε όλο τον κόσμο καθώς και της χώρας μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια της κρίσης, δεν λειτουργούν όπως τα παλαιότερα χρόνια των παππούδων μας για τους οποίους, το ήθος, η τιμή και η εντιμότητα γράφονταν με κεφαλαία γράμματα και οι «επιτήδειοι» ήταν μια μικρή εξαίρεση. Οπότε δύσκολα θα βρούμε σήμερα αξιόπιστο πρόσωπο το οποίο όμως και να μπορεί να αφαιρέσει τον «σταυρό του μαρτυρίου» που κουβαλάμε οι περισσότεροι στην πλάτη μας.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν κάποια σχέση ή γνώση του τι σημαίνουν οι σφραγίδες και τα αρχαϊκά σύμβολα, στις σελίδες μας θα βρείτε επιλογές οι οποίες μελετήθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους, συγκρίθηκαν μέσα από πάμπολλες αρχικές επιλογές και τελικά αποφασίστηκαν να διατεθούν αυτές οι οποίες μπορεί να εκπληρώνουν το τετράπτυχο «καθαρισμός – προστασία – υγεία - ευμάρεια» με τον πιο ακίνδυνο αλλά και εύκολο σχετικά τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης.

 

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε όμως είναι, ότι όπως και στην ιατρική δεν υπάρχει ένα φάρμακο για όλες τις ασθένειες, έτσι και στις σφραγίδες-σύμβολα δεν υπάρχει μόνο μια για να μας λύση όλα τα προβλήματα. Μακάρι να υπήρχε. 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ    "ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;"

Προϊόντα

Ημερολόγιο
«  August 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031Σε όσα φυλαχτά απαιτείται  το όνομα και η ημερομηνία γέννησης του ιδιοκτήτη κατά την παραγγελία θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50% για τον λόγο ότι σε περίπτωση μη παραλαβής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο πρόσωπο.


Copyright MyCorp © 2020   uCoz

 

TIKHONOVA LIUBOV - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

 ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

TIKHONOVA LIUBOV

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00197809

IBAN: GR 22 0110 2210 0000 2210 0197 809